Mijn passie is om te groeien aan het leven, samen met jou kijken wat je nodig hebt om volledig in je kracht te staan. Niet vanuit je schouders eronder maar vanuit een natuurlijke innerlijke 'drive' De zachte kracht...vanuit je kern.  Mijn uitgangspunt is dat je alles wat je nodig hebt al bij je draagt en dat het de kunst is om alle sluiers/patronen/wonden af te leggen om weer heel zichtbaar te worden.  D.m.v. Dans, rituelen en meditatie ga ik met vrouwen op zoek naar hun kern en kijken we naar de spiegels van het leven.

Mijn passie is om te groeien aan het leven, samen met jou kijken wat je nodig hebt om volledig in je kracht te staan. Niet vanuit je schouders eronder maar vanuit een natuurlijke innerlijke 'drive' De zachte kracht...vanuit je kern.

Mijn uitgangspunt is dat je alles wat je nodig hebt al bij je draagt en dat het de kunst is om alle sluiers/patronen/wonden af te leggen om weer heel zichtbaar te worden.

D.m.v. Dans, rituelen en meditatie ga ik met vrouwen op zoek naar hun kern en kijken we naar de spiegels van het leven.

Loylou van Asbeck

Als kind was ik al op zoek naar iets wat diep in mijn herinnering lag al had ik geen idee waar ik naar zocht. Een diep weten dat er meer tussen hemel en aarde was dan ik kon waarnemen. De laatste jaren begint dat weten en de bron ervan zich langzaam te tonen en kan ik werkelijk zeggen dat ik ‘thuis’ ben gekomen. Dans, rituelen, zweethutten, mijn Vision Quest, Theta, essentiele olien en een diepe verbinding met de Aarde hebben mij naar huis gebracht.
Mijn passie is om te groeien door het leven, in verbinding met mijzelf en anderen, samen met jou kijken wat je nodig hebt om volledig in je kracht te staan. Niet vanuit je schouders eronder maar vanuit een natuurlijke innerlijke 'drive' De zachte kracht...vanuit je kern. Die kern is je krachtbron. Vanuit die bron kun je bergen bewegen; zowel op je werk als prive.

Mijn uitgangspunt is dat je alles wat je nodig hebt je al bij je draagt en dat het de kunst is om alle sluiers/patronen/wonden af te leggen om weer heel en zichtbaar te worden.