De oliebarones en dõTERRA

De olie van dõTERRA is niet meer uit mijn leven weg te denken.
Gelukkig is er een manier om ze met 25% korting aan te schaffen anders was ik nu straatarm geweest.

En nu…
Nu ben ik de Oliebarones, met veel passie bouw ik aan een oliebestaan,
bouw ik samen met anderen aan de groei en bloei van ons team
en durf ik te dromen…..

 
Sacred Breast oil maken

Sacred Breast oil maken

Changing the World one drop at a time

Waarom werk ik met essentiele oliën van dõTERRA:
De olie die ik gebruik komt van planten die groeien en bloeien over de hele wereld. Iedere plant heeft kwaliteiten ontwikkeld om te overleven in die specifieke omstandigheden. Daar maakt dõTERRA gebruik van.

Tevens is de olie zo puur dat die in staat is in 20 minuten door al onze cellen te reizen en door te dringen to diep in onze cellen. Voor mij was dat o.a. heel duidelijk toen ik doodziek was nadat ik iets verkeerds had gegeten op de markt in Marokko, 1 druppel Zengest en na een kwartier kon ik weer lachend verder.

Naast allerlei mooie en positieve ervaringen (contact mij als je wil weten hoe ik de olie inzet) was de manier van winnen van de olie voor mij doorslaggevend om echt helemaal enthousiast te worden en er mee te gaan werken. Olie van dõTERRA is 100% biologisch, heeft een hoge therapeutische waarde en is een bedrijf met oog voor de mens en aarde. Al eeuwen maakt de mensheid gebruik van de kennis over planten en hun werking. Hoe mooi is het om dat nu (weer) te doen.

Sacred Breast Oil

In mijn zoektocht naar het zelf helende vermogen ben ik naast dans, massage, healingen en de jaartrainingen voor vrouwen, in de wereld van essentiële van dõTERRA terecht gekomen. De ongekende zuivere olie en haar diepe werking zette mij aan het denken toen er wederom iemand in mijn omgeving borstkanker kreeg. De vraag: ‘Is er preventief niets aan te doen om onze borsten vitaal te houden’….. bleef maar hangen.
Ondertussen heb ik allerlei onderzoek gedaan, een sessie bij Claudia van het Kaar ondergaan en prachtige gesprekken gevoerd over de noodzaak om onze borsten meer aandacht te geven en ze anders te verzorgen en welke oliën dat kunnen ondersteunen. Daar is een speciale olie ‘Sacred Breast Oil’ uit geboren o.b.v essentiële olie van dõTERRA. De compositie van de ca 12 verschillende oliën, die bv de huid verstevigen, afvalstoffen helpen afvoeren en hart openend zijn, maken de olie tot een volledige ervaring. 

Er is een lijn van  Sacred Breast Oil ontstaan met 3  oliën:

  • Sacred Breast Healing oil

  • Sacred Breast Support oil

  • Sacred Breastfeeding oil

De basis van de Sacred Breast oil zijn 5 soorten rozenolie van Avaroma. De Sandelwood, Frankincense, Geranium, Lavendel, Copaiba, Arbo Vitea e.a. zijn essentiële oliën van dõTERRA

De basis van de Sacred Breast oil zijn 5 soorten rozenolie van Avaroma. De Sandelwood, Frankincense, Geranium, Lavendel, Copaiba, Arbo Vitea e.a. zijn essentiële oliën van dõTERRA

Annoesjka over de ‘Sacred Breast oil’
Lieve Loylou, ik ben op slag verliefd geworden op de olie😊. Het voelt voor mij als een geweldige hartopener. Het leek een bepaalde trilling in de energie van mijn hart te versterken. Veilig om te durven openen, zoiets. Het is voor de borsten zeer voedend, rijk, liefdevol en heerlijk geurend naar de citrus. ik wou het er gisteravond niet af douchen. Kon er geen afscheid van nemen. Maar vanmorgen rook ik het weer! Werd er heel blij van! x

Sacred Breast Healing oil: 99€ voor 100ml

Ondersteund de borsten wanneer er kiesten en verklevingen zijn aangetroffen of kan preventief worden gebruikt. Bij het samenstellen van de oliën spreek je het zelfhelend vermogen van ons lichaam aan. Tevens zijn de verschillende olien zo samengesteld dat ook de onderliggende veel voorkomende emoties bij complicaties van de borsten worden ondersteund.

Sacred Breast Support oil: 77€ voor 100ml
15€ voor 5ml

Deze olie is heerlijk om iedere morgen de borsten mee te verzorgen en vitaal te houden, ondersteund de huid en laat je borsten heerlijk naar rozen ruiken.
Onmisbaar in mijn eigen ochtendritueel, ik voel hoe mijn borsten steviger en romiger worden. Ik begin de ochtend met het droogborstelen van mijn borsten met de olie Smart & Sassy van dõTERRA

Sacred Breastfeeding oil: 88€ voor 100ml

De olie zegt het al, enkele weken voor de bevalling kan je beginnen met je borsten te verzorgen met deze prachtige olie, tevens zitten er oliën in die de huid van de borsten verzorgen gedurende de borstvoeding. Tevens ondersteund deze olie bij het op gang komen van de melkproductie.

fullsizeoutput_36f3.jpeg

Ik ben geweldig!

.

HOE VAAK ZEG JE DAT TEGEN JEZELF?

Hoe heerlijk is het als je vol kan overtuiging zeggen JA! Ik hou van mij….
Ik ben fantastisch! Ik accepteer mezelf helemaal!

Maar dat zeg je toch niet over mijzelf? Jawel!

Ik heb een manier gevonden om mijn eigen transformaties van de afgelopen jaren in een workshop te gieten en over te dragen. Tijdens deze workshop gaan we aan het werk met krachtige affirmaties, visualisaties (o.a. dmv een trancereis naar je onderbewuste) en de oliën van dōTERRA die we op meridiaan punten op ons hoofd, armen en bovenlichaam aanbrengen.

De affirmaties zijn opgebouwd uit 4 onderdelen:
☀︎ Blokkades opheffen ☀︎ Zelfvertrouwen versterken
☀︎ Helderheid en visie/doel ☀︎ Jezelf beschermen
De oliën ondersteunen ieder met hun eigen kwaliteit hebben op emotioneel niveau.
De ideale manier om kennis te maken met de hoogwaardige essentiële oliën van dōTERRA

Ruth over ‘Ik ben geweldig’
De workshop heeft me goed gedaan. Ik nam deel omdat ik na een zware periode behoefte had om mijn energie weer wat op te krikken. Het leven voelde als ploeteren en zo is het volgens mij niet bedoeld. Naderhand voelde ik me weer geïnspireerd om me in te zetten voor een fijner leven. Ik was mijn geloof in affirmaties kwijt, maar ik gebruik ze nu weer en voel me alleen daardoor al beter.
Inmiddels heb ik mijn eerste set oliën binnen en ben ermee aan het ontdekken gegaan. Het smaakt (ruikt) naar meer.
 

Maandelijkse data in Amersfoort:
1e woensdagavond van de maand van 19.30 - 22.00
2e woensdagochtend van de maand van 09.30 - 12.00

Aanmelden voor deelname.
Bijdrage: 25€ p.p.

Denk je, dit wil ik bij mij thuis of op locatie ergens anders in Nederland of België.
Wanneer je minimaal met 6 deelnemers bent kom ik op aanvraag naar je toe of plannen we een moment in Amersfoort.